O nás – Pozicbike.sk

Ahoj

Dovolím si vás osloviť týmto cyklistickým pozdravom. Od mlada som bol priaznivcom amatérskej cyklistiky. V roku 1984 som na moje 13. narodeniny dostal legendárny cestný bicykel Favorit. Prešiel som s ním veľkú časť Slovenska a Moravy všetko po hlavných cestách. Síce na ňom už nejazdím a z pôvodnej modrej farby prešiel na strieborno žltú, ale mám ho stále doma.

No modernizáciou doby pribúdali na cestách autá a bicyklovanie medzi nimi nebolo veľmi bezpečné, cyklotrasy ešte neboli vybudované, tak sme už s manželkou prešli na horské bicykle, ktoré nám umožňovali absolvovať trasy aj mimo asfalt a vychutnávať si popri tom čaro okolitej prírody.

   

Bolo to fajn a stále je, len roky pribúdajú a napriek snahe udržiavať sa v kondícii, niekedy dali kopcovité terény značne zabrať. Tento rok sme vyskúšali pre nás novinku – elektrobicykle.

Síce tie sú na svete už nejaký ten čas, teraz v dobe obmedzeného cestovania doslova expandujú a ich vývoj ide raketovo dopredu. Zakúpili sme rovno elektrobicykle horské, aby sme si zachovali okrem bicyklovania na už vybudovaných asfaltových nových cyklotrasách aj možnosť cyklistiky priamo v teréne uprostred prírody. Na vlastnej koži máme vyskúšané veľké výhody elektrobicyklov, ktoré ocení ako amatér, tak aj skúsenejší cyklista pri dlhých tratiach.

Rozhodli sme sa založiť požičovňu s bicyklami a elektrobicyklami, aby sme umožnili aj vám si to vyskúšať. Naša požičovňa Pozicbike sa nachádza v Nitre v priestoroch Enepat Detox Studia v OC Sandokan na Klokočine, kde poskytujeme biorezonančné služby a ponúkame výživové doplnky.

Pri zapožičaní bicykla odporučíme vhodnú trasu a budeme vám nápomocní s čím bude treba.

S pozdravom : Nech to šlape !

 

Neštický Ľuboš a tím Pozicbike
Enepat Detox Studio Nitra
priaznivci zdravia a zdravého životného štýlu